Στις 18:30 αναμένεται να πατήσει Θεσσαλονίκη ο Μίχαλ Πρόμπιερζ και, ήδη, οι αλλαγές γίνονται εμφανείς. Η προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00 μεταφέρθηκε στις 20:30 για να την παρακολουθήσει ο Πολωνός. Ο Πρόμπιερζ δεν είναι το μεγάλο όνομα που ήθελαν οι φίλαθλοι, η αλήθεια όμως, είναι πως Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν έρχονται κάθε μέρα. Άλλωστε, οι πληροφορίες που συνέλεξαν οι διοικούντες τον Άρη είναι τέτοιες, που έκαμψαν και τις δικές τους αντιστάσεις.

Δεν είναι κρυφό, βέβαια, πως η ΠΑΕ συζήτησε και με μεγαλύτερα ονόματα, τα οποία δεν πείστηκαν λόγω της υπάρχουσας πολιτικοοικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα. Από την άλλη, όσοι μιλούν για τον Πρόμπιερζ εκτιμούν πως θα προσφέρει στον Άρη. «Όποιος του πάει κόντρα θα έχει πρόβλημα μαζί του», είπε ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι που τον είχε προπονητή στη Λοτζ, την οποία και άφησε ο Πολωνός προπονητής για τον Άρη.

«Είναι από τους καλύτερους νέους προπονητές στην Πολωνία. Όποιες ομάδες είχε αναλάβει, είχε αφήσει και δουλειά πίσω του, κάτι που είναι πιθανό να γνωρίζουν και οι φίλοι του Άρη από τις αναμετρήσεις με την Γιαγκελόνια», εκτίμησε ο Γιόσεφ Βάντσικ. «Μόνο κάποιος κακοπροαίρετος θα ισχυριζόταν ότι ο Πρόμπιερζ έκανε λάθος που άφησε την Λοτζ και δεν περίμενε τουλάχιστον τη χειμερινή διακοπή», είπε ο Ζμπίγκνιου Μπόνιεκ.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Πασσιαλής ετοιμάζει αρκετές αλλαγές για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κι αυτές αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον...

 

Πηγή: Contra.gr