Η εκπληκτική φόρμα που βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζιος, δεν περνάει απαρατήρητη από «σκάουτερ» ομάδων του εξωτερικού. Και είναι βέβαιο ότι αν συνεχίσει το ίδιο, αρκετά βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του και στα επόμενα παιχνίδια. Το παιχνίδι του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, παρακολούθησε «σκάουτερ» της Μονακό.

Η Γαλλική ομάδα παρακολουθεί τον Μπενάρ Κουμορτζί . Όμως ο σκάουτερ της Γαλλικής ομάδας, η οποία είναι πλέον  ουραγός στην δεύτερη κατηγορία , εντυπωσιάστηκε από την αγωνιστική κατάσταση του Μάντζιου και ρωτούσε  για την ρήτρα που έχει ο παίκτης στον ΟΦΗ για να φύγει, όπως και το ύψος του συμβολαίου του! Η Μονακό είχε δείξει το καλοκαίρι ενδιαφέρον για τον Μάντζιο, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Είναι σίγουρο πάντως ότι το όνομα του επιθετικού του ΟΦΗ, έχει αρχίσει να συζητιέται πολύ, λόγω  της εξαιρετικής του αγωνιστικής κατάστασης, καθώς δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που τον έπληξε στην περσινή σεζόν.

Η καλή εικόνα του ΟΦΗ, η πετυχημένη του πορεία στο πρωτάθλημα και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει αναδεικνύει τους ποδοσφαιριστές, που είναι πρωταγωνιστές, σε αυτήν την εικόνα που παρουσιάζει η κρητική ομάδα. Ο Μάντζιος έχει  υπογράψει ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Πηγή: cretalive.gr