Αστέρας Τρίπολης και Σάκης Τσιώλης έδωσαν τα χέρια σε συνάντηση που είχαν στην Αθήνα και πλέον απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Την Τρίτη (8/11) θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών!Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης. Λίγες μέρες μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Άρη, ο Σάκης Τσιώλης είναι μια ανάσα από το να αναλάβει την καθοδήγηση των Αρκάδων, κάτι το οποίο αποτελούσε επιθυμία και των δύο πλευρών.

Ο Έλληνας προπονητής αφού πήρε το χρόνο που ήθελε για να σκεφτεί το μέλλον της καριέρας του, και με δεδομένο ότι ήθελε να έρθει στον Αστέρα όπως είχε τονίσει στο a-s, είπε το πρώτο "ναι" στους ανθρώπους της ομάδας.

Μετά τους Φερνάντεθ, Οράσιο και τον Στάικο που αποτέλεσε το μεταβατικό στάδιο, ο Τσιώλης θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο 4ος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο των "κιτρινομπλέ" αυτή τη σεζόν.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής έχει το προφίλ που επιθυμούν οι διοικούντες τον Αστέρα για το νέο τεχνικό της ομάδας, καθώς είναι Έλληνας, με εμπειρία, επιτυχίες και κυρίως γνώση της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας της χώρας μας.


Πηγή: contra.gr