Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πολ Γκασκόιν αναφορικά με τους εθισμούς του. Ισχυρίστηκε πως έπινε τέσσερα μπουκάλια ουίσκι τη μέρα, ενώ έκανε καθημερινή χρήση κοκαΐνης σε υπερβολικό βαθμό! Ο άλλοτε σούπερ σταρ των "λιονταριών" συγκλονίζει με την αφήγηση του. Ούτε λίγο, ούτε πολύ περιγράφει τον εγκλωβισμό του σε έναν κόσμο παράνοιας.
 
Ο Πολ Γκασκόιν μιλάει για τα τέσσερα μπουκάλια ουίσκι που κατανάλωνε σε καθημερινή βάση, τις υπερβολικές ποσότητες κοκαΐνης αλλά και την αποχή του από το νερό.

"Ξέρετε πως έφτασα τόσο κοντά στο θάνατο; Κυρίως εξαιτίας της κοκαΐνης. Ήταν μπροστά μου σε ένα πιάτο και είπα ότι θα δοκιμάσω. Νόμισα ότι θα μπορούσα να σταματήσω, αλλά ήταν αδύνατο.
 
Έφτασα σε σημείο να είμαι κλειδωμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου για 6 εβδομάδες. Δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, έφτασα σε σημείο να παίρνω 16 γραμμές’ την ημέρα", δήλωσε ο "Γκάζα" για να συμπληρώσει:
 
"Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου. Κοιμόμουν με αυτό στο μυαλό μου και ξυπνούσα με αυτό. Αλλά κάποια στιγμή έφυγε, δεν είχα πια κάτι να κάνω. Κάποια στιγμή αναρωτιέσαι τι κάνεις από εδώ και πέρα. Εγώ βρήκα λύση στο ποτό και στα ναρκωτικά".

 
O 44χρονος πρώην παίκτης της Λάτσιο περιέγραψε ακόμη και τις παραισθήσεις του. "Έφτασα σε σημείο να μην τρώω και να μην πίνω νερό για 4 μήνες. Ήμουν χάλια. Έπινα 4 μπουκάλια ουίσκι την ημέρα.
 
Το χειρότερο είναι ότι είχα παραισθήσεις. Έπαιρνα τηλέφωνο τον πατέρα μου και του έλεγα να πάρει τα πράγματά του, να έρθει στο σπίτι μου για να παίξουμε τον Κλίντον και τον Μπους, στο σκάκι. Πραγματικά έφτασα σε σημείο να πιστεύω ότι έκανα κινήσεις στην σκακιέρα με τον Μπους".

Πηγή: sport24.gr