Με άκρως κολακευτικά λόγια αναφέρεται στον Σωτήρη Νίνη δημοσίευμα από την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα την εφημερίδα "Marca". Για ένα μια ακόμα φορά ο "el ninio" κατάφερε παρόλο που φέτος έχει σταθεί άτυχος με τον τραυματισμό του να "μαγνητίζει" τα ξένα ΜΜΕ, με το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει.

Είναι ένα ένα διαμάντι για το ελληνικό ποδόσφαιρο και προορίζεται να γίνει ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης μέσα στα επόμενα χρόνια" αρχίζει το κείμενο στο άρθρο.
 
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο συντάκτης αναφέρεται στον Σωτήρη Νίνη, το σημαντικότερο ταλέντο που έχει αναδείξει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
 
"Είναι πραγματικότητα ότι ακόμα δεν έχει επιδείξει την απαιτούμενη διάρκεια που θα του επιτρέψει να κάνει το ξεπέταγμα, αλλά πολλοί φίλαθλοι πιστεύουν ότι ο Σωτήρης Νίνης είναι το κάτι άλλο".
 
Ο βετεράνος του Παναθηναϊκού
 
Ακολούθως κάνει μία σύντομη αναδρομή στην καριέρα του, χαρακτηρίζοντας τον ως "βετεράνο του Παναθηναϊκού, παρά τα μόλις 21 χρόνια του" ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός πως ο συμπατριώτης τους, Βίκτορ Μουνιόθ βοήθησε στην ανάδειξη του υποστηρίζοντας πως αυτός είναι που του έδωσε τη δυνατότητα να παίξει στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.
 
"Το 2007 και το 2010 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Η ποιότητα του δεν αμφισβητείται. Είναι πολύ εξυπηρετικό να είσαι ο Σωτήρης Νίνης..." αναφέρει στο φινάλε του το δημοσίευμα.


Πηγή: sport24.gr