Μπάρτσα και στην άλλη ζωή. Εταιρία δημιούργησε στο "Καμπ Νόου" χώρο για 20.000 φέρετρα, για τους φανατικούς φίλους των "μπλαουγκράνα'! Ένα πραγματικό κοιμητήριο λίγα μέτρα απόσταση από τη Μπαρτσελόνα των θαυμάτων; Είναι δυνατόν; Και όμως ναι, με την επιχείρηση "Giem Sports" να δημιουργεί στο εσωτερικό του "Καμπ Νόου" έναν χώρο όπου θα έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 20.000 φερέτρων.

Την αποκάλυψη αυτή κάνει η καταλανική "Sport" , η οποία επισημαίνει πως τα φέρετρα αυτά θα τοποθετηθούν σε έναν χώρο πίσω από τις τοιχογραφίες που αντιπροσωπεύουν την ιστορία της Μπαρτσελόνα "έτσι ώστε κάθε φέρετρο να αποτελεί ένα κομμάτι της ομάδας".

Μέχρι πρότινος πολλοί φίλοι των "μπλαουγκράνα" επέλεγαν το κοιμητήριο "Les Corts", το οποίο βρίσκεται μπροστά από το γήπεδο της Μπαρτσελόνα, ως τόπο αιώνιας ξεκούρασης για να βρίσκονται κοντά στην ομάδα τους και στην άλλη ζωή, όμως πλέον το κοιμητήριο εντός του "Καμπ Νόου" θα αποτελεί σίγουρα την πρώτη τους επιλογή.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως μπορεί το κοιμητήριο της Μπαρτσελόνα να είναι το μεγαλύτερο, δεν είναι όμως το πρώτο, με αρκετούς συλλόγους να έχουν προλάβει τους Καταλανούς.

Ο σύλλογος μάλιστα που άνοιξε το δρόμο ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης που άνοιξε κοιμητήριο μέσα στο "Καλδερόν" έναν χρόνο πριν, με 4210 φέρετρα (από 1500 μέχρι 4000 ευρώ η τιμή τους) να φιλοξενούνται σε χώρο 600 τετραγωνικών μέτρων.Πηγή: sport24.gr