Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται στον Παναθηναϊκό, έστω και αν απομένουν ακόμα αρκετές ημέρες για το μεγάλο ραντεβού του Φαλήρου στις 19 Νοεμβρίου για την 10η αγωνιστική της Superleague, εντούτοις ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και ζήτησε να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.
Ο 65χρονος προπονητής θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους ενόψει του αγώνα με τους Πειραιώτες και να τους προετοιμάσει ψυχολογικά, ώστε να κατέβουν πανέτοιμοι και πάνοπλοι στο "Γ. Καραϊσκάκης".

«Διαβάζω και μαθαίνω ότι κάνετε δηλώσεις για το Καραϊσκάκη τις τελευταίες ημέρες. Λέτε ότι θα κάνουμε το ένα, θα κάνουμε το άλλο. Δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό. Θέλω να σταματήσει. Τα λόγια μας είναι η μπάλα που παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Εκεί πρέπει να μιλήσετε και να συγκεντρωθείτε», είπε στους παίκτες ο Φερέιρα.

Από εδώ και πέρα, ο Πορτογάλος περιμένει να επιστρέψει ο Καντέ και οι Έλληνες διεθνείς (Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καπίνο, Μαυρία και Λαγό) από τις υποχρεώσεις που έχουν με τις εθνικές τους ομάδες, με την ευχή να μην έχει υπάρξει ο παραμικρός τραυματισμός και είναι άπαντες στην διάθεσή του.

Πηγή: woop.gr