Τρομερά εκνευρισμένος είναι ο Κένι Νταγκλίς για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ, το οποίο διαμορφώθηκε εξαιτίας του αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τότεναμ για το Europa League, και ενός αγώνα... ράλι. Η Λίβερπουλ που θα αγωνιστεί στις 27 του Νοέμβρη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα, θα έπαιζε στις 30, δηλαδή μόλις τρεις μέρες αργότερα, απέναντι στην Τσέλσι για το Λιγκ Καπ.

Όμως εκείνη τη μέρα είναι η αναμέτρηση της Τότεναμ με τον "δικέφαλο του Βορρά" και ένας αγώνας ράλι, και έτσι η αστυνομία δεν ήθελε να έχει... πολλά πάνω απ' το κεφάλι της, αρνούμενη να αναλάβει τη φύλαξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ-Τσέλσι.

Συνεπώς ο αγώνας έπρεπε να αλλάξει ημερομηνία και έτσι μεταφέρθηκε μία μέρα πιο πριν, προς απογοήτευση αλλά και τσαντίλα του "King Kenny".

Φυσικά δεν είναι λογικό να αγωνίζεσαι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στις 27 του μήνα, και στις 29 με την Τσέλσι ωστόσο ο προπονητής της Λίβερπουλ πέταξε το "μπαλάκι" στην ομοσπονδία λέγοντας:

"Είναι κατανοητό ότι εξαιτίας του αγώνα της Τότεναμ με τον ΠΑΟΚ και του αγώνα ράλι, το παιχνίδι μας δεν μπορεί να γίνει Τετάρτη. Είναι καθήκον των ποδοσφαιρικών αρχών, όμως, να αναζητήσουν άλλες λύσεις".

Πηγή: woop.gr