Με την παρουσία των οπαδών του θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1! Το ΑΣΕΑΔ μείωσε την ποινή των «πρασίνων» από τέσσερις αγωνιστικές σε τρεις, με τους πρωταθλητές να έχουν δώσει, ήδη, τρία εντός έδρας παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Η αρχική ποινή του Παναθηναϊκού, μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ. Το Ιούνιο οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει προσφυγή κατά της πρωτόδικης απόφασης, για μείωση της ποινής τους.

Η εκδίκαση από το ΑΣΕΑΔ έγινε την Παρασκευή (11/11), μειώνοντας την ποινή από τέσσερις αγωνιστικές, σε τρεις και με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει δώσει ήδη τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, τότε οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -από κοντά- το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο για να παρθεί η απόφαση αλλά και για την έγκαιρη σύσταση του ΑΣΕΑΔ σε σώμα, ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση.


Πηγή: sport-fm.gr