Παρά τις δύσκολες στιγμές που περναέι η χώρα, η Εθνική καταφέρνει να είναι σε όλες τις διοργανώσεις και να δίνει χαρά, σύμφωνα με το Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο επιθετικός της ΑΕΚ τόνισε ότι πάντα η Ελλάδα είχε ταλέντο, αναφέρθηκε στο ότι ο Σάντος έχει καλέσει 55 παίκτες στην ομάδα, ενώ... αποκάλυψε και το μυστικό της επιτυχίας.

«Σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν διανύει και τα καλύτερα του, όπως και η χώρα δηλαδή, το γεγονός πως η Εθνική παίζει καλά και πηγαίνει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Χαιρόμαστε που τέτοιες εποχές κάνουμε τους Έλληνες να χαρούν, να αισθανθούν καλύτερα έστω και λίγο», είπε ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος σε ερώτηση για το μυστικό της επιτυχίας απάντησε:

«Η μεγάλη ομοιογένεια, η θέληση, το ταλέντο και πλέον και η αυτοπεποίθηση».

Στην συνέχεια, ο Καλαματιανός ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο Σάντος έχει καλέσει ήδη 55 παίκτες: «Σίγουρα, ο προπονητής παρακολουθεί πολλά παιχνίδια και θέλει να βλέπει πολλούς ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι αυτονόητο αυτό που κάνει ο κ. Σάντος. Εξάλλου έχουμε αξιόλογο ρόστερ και για αυτό βλέπει τόσους ποδοσφαιριστές».

Κληθής να απαντήσει πως από το 96’ και μετά που συμμετείχε στις Εθνικές ομάδες, ποια ομάδα είχε το περισσότερο ταλέντο σχολίασε:

«Νομίζω πως πάντα υπήρχε ταλέντο στην Ελλάδα και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, απλά δεν το είχαμε αξιοποιήσει. Τώρα, πιστεύουμε περισσότερο στν Έλληνα ποδοσφαιριστή, υπάρχει και καλύτερη οργάνωση και όλα αυτά φαίνονται και μέσα στο γήπεδο».


Πηγή: woop.gr