Όσο ο Νίκος Νοτιάς δεν κάνει κάποια κίνηση για να προχωρήσουν τα διοικητικά της ΑΕΚ και να φανεί το που οδεύει το πράγμα, τόσο θα υπάρχει αναβλητικότητα και ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής, καθώς εκείνος είναι ο μεγαλομέτοχος, άρα έχει και την δυνατότητα να καθορίσει τις εξελίξεις. Τα "ανοίγματα" είναι μεγάλα, φως στον ορίζοντα δεν φαίνεται, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον και όσο κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, η αγωνία θα φουντώνει, το ίδιο και ο προβληματισμός. Από την... τσέπη του περιμένει η "Ένωση" να βγάλει κάποιες από τις οφειλές της και από τις επαφές του ιδίου ή του Σταύρου Αδαμίδη θα διαφανεί το αν υπάρχει "επόμενη μέρα" με κάποια αισιοδοξία και προοπτική.

Η πρόθεση περί επανένωσης της ομάδας του 2004 μοιάζει ουτοπική την δεδομένη στιγμή, οι περισσότεροι ισχυροί συμπαίκτες έχουν ήδη απεμπλακεί (Χατζηϊωάννου, Γκούμας, Παππάς) και δεν έχουν διάθεση να επιστρέψουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, άρα θα πρέπει να υπάρξει άλλου τύπου λύση.

Την ίδια ώρα, οι όποιες επαφές με μεσάζοντες για να φέρουν προτάσεις υποψηφίων επενδυτών είναι καθαρά σε φιλολογικό επίπεδο και άπαντες περιμένουν μία κίνηση του Νίκου Νοτιά, ο οποίος δεν θα είναι παρών στη γενική συνέλευση της Τρίτης που οδεύει ολοταχώς προς αναβολή και θα προγραμματιστεί πιθανότατα για τις 29 Νοεμβρίου.Αν κάτι δεν αλλάξει, η ΑΕΚ οδηγείται σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Πηγή: woop.gr