Επεισοδιακή εξέλιξη στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο «Καυταντζόγλειο» για την 2η αγωνιστική της Δ΄Εθνικής. Οι οπαδοί του γηραιού ανάρτησαν πανό με μήνυμα κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου και της ΕΠΟ αλλά ο διαιτητής έδωσε εντολή να κατέβει με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια και διακοπή του αγώνα. Ο ρέφερι της αναμέτρησης ζήτησε να κατέβει το πανό αλλιώς απειλούσε με διακοπή του αγώνα αλλά όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ πλησίασαν του οπαδούς του Ηρακλή ζητώντας τους να κατέβει το συγκεκριμένο πανό, η κατάσταση οξύνθηκε.

Προκλήθηκαν επεισόδια και έπεσε αρκετό ξύλο μεταξύ οπαδών και δυνάμεων των ΜΑΤ ενώ ο διαιτητής του αγώνα πήρε τις ομάδες, τις οδήγησε στα αποδυτήρια και διέκοψε το ματς.


Δήλωση του Π. Μπιτσαξή

Για το θέμα έλαβε γνώση ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, ο οποίος δήλωσε:

 «Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Καυτανζογλείου με ερώτημα την αποπομπή του Ηρακλή από το στάδιο, το οποίο αποτελεί δημόσια περιουσία. Το αν θα ξανά παίξει ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο θα εξαρτηθεί από τις εγγυήσεις που θα δώσει η Διοίκησή του. Εγγυήσεις που πρέπει να πείθουν, ότι τα σημερινά θλιβερά γεγονότα, δεν θα επαναληφθούν. Όσοι αμαύρωσαν και καταξευτέλησαν την ιστορία του Ηρακλή, για μια ακόμη φορά, αλλά και οι επίδοξοι μιμητές τους, ας γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ακυβέρνητη Πολιτεία. Όσοι το πιστεύουν αυτό, πλανώνται πλάνη οικτρά. Το όριο ανοχής της ελληνικής κοινωνίας για τέτοιου είδους φαινόμενα έχει εξαντληθεί», ήταν η δήλωση του γγΑ, με αφορμή τα σημερινά επεισόδια.