Τα χρέη συνεχίζουν και μαζεύονται και στην ΑΕΚ δεν φαίνεται να υπάρχει λύση. Ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει βρει λύση και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα.
Το σχέδιο για δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης μοιάζει με ουτοπία, ειδικά στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία της χώρας, ενώ κινήσεις όπως αυτές που λέγεται πως σκέφτονται να κάνουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ή πρώην παράγοντες προς αναζήτηση επενδυτών είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα έχουν αποτέλεσμα.

38-40 εκατ. ευρώ οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και όπως αναφέρει το Goal οι συνολικές υποχρεώσεις της Ένωσης ανέρχονται στα 38-40 εκατ. ευρώ περιλαμβάνοντας δάνεια, υποχρεώσεις προς το δημόσιο και λοιπά χρέη).

Ένα από τα θέματα είναι το ομολογιακό δάνειο. Η ΠΑΕ έχει πάψει από τον Ιούνιο του 2009 να καλύπτει τις δόσεις με συνέπεια το χρέος προς την Morgan Stanley να έχει φτάσει στα 6,8 εκατ. ευρώ. Ευτυχώς όμως για την Ένωση η παρουσία του Νάσου Θανόπουλου ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός δεν πρόκειται να κινηθεί για τα χρήματα.

Όσον αφορά τα άλλα δάνια, αυτός προς την Αspis έκλεισε μέσω εγγυητικής του Νίκου Νοτιά που κατέπεσε, ενώ της Citybank είναι σε συνάρτηση με την συμφωνία που υπάρχει με την Diners της τράπεζς.

Γενικότερα η κατάσταση δεν είναι ιδεατή αφού μία προσεκτική ανάλυση των αριθμών φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος με τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ να φτάνουν στα 38-40 εκατ. ευρώ.   


πηγή: gazzetta.gr