Τα πάντα θα κάνει ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ούγκο Βιέιρα τον Γενάρη ή το επόμενο καλοκαίρι
Ο Ούγκο Βιέιρα αποτελεί τον διακαή πόθο του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι και θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσειΑπό το περασμένο καλοκαίρι, ο Ούγκο Βιέιρα ήταν ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήθελε να φέρει στον Παναθηναϊκό, όμως τα οικονομικά προβλήματα δεν επέτρεπαν την υλοποίηση αυτής της μετεγγραφής.

Φαίνεται όμως πως ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει ξεχάσει στο ελάχιστον τον 23χρονο επιθετικό και είτε τον Γενάρη είτε το επόμενο καλοκαίρι θα κάνει τα πάντα από τη μεριά του προκειμένου να τον φέρει στην Παιανία.

Ο Φερέιρα διαβεβαίωσε τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή πως πρόθεσή του εξακολουθεί να είναι η απόκτηση του παίκτη και θα παλέψει να τον φέρει από την Ζιλ Βισέντε το χειμώνα με ένα μικρό αντίτιμο ή ελεύθερο στη μεθεπόμενη μετεγγραφική περίοδο.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Πορτογάλοι αξίωναν 1 εκ. ευρώ για το νεαρό Πορτογάλο, ποσό που κρίθηκε απαγορευτικό για παίκτη που θα έμενε σύντομα ελεύθερος. Ο ατζέντης του Βιέιρα φέρεται να έχει διαμηνύσει στη διοίκηση της Ζιλ Βισέντε πως ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να δώσει πάνω από 150.000 ευρώ για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο, ειδάλλως θα τον πάρει χωρίς κόστος στο τέλος της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος της μεταγραφής είναι τόσο μικρό, που η μεταγραφή του Ούγκο Βιέιρα θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το αν θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ ή όχι. 

Πηγή: woop.gr