Ο Σάντρο Ροσέλ μίλησε για όλους και για όλα στο "Al Jazzera", παρουσιάζοντας μάλιστα και δύο καινοτόμες προτάσεις, που προκάλεσαν αίσθηση.
Ο "ισχυρός άνδρας" των Καταλανών θεωρεί πως η Primera Division θα έπρεπε να είχε λιγότερες ομάδες, ώστε να είναι πιο ελκυστική και ανταγωνιστική, ενώ κρίνει απαραίτητη την αύξηση των ομάδων που συμμετέχουν στο Champions League, ώστε τα έσοδα να είναι αυξημένα.

Ο Ροσέλ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Πεπ Γουαρδιόλα, στην αντιπαλότητα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και στη δημοτικότητα των "μπλαουγκράνα" , που κυριολεκτικά χτυπάει "κόκκινο".

"Η Primera θα μπορούσε να είχε 16 ή 18 ομάδες, όχι όμως 20. Έτσι θα ήταν ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και οι καλοί παίκτες θα μοιράζονταν σε λιγότερους συλλόγους.

Οι κενές ημερομηνίες θα μπορούσαν να καλυφθούν με ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν στο Champions League υπήρχαν περισσότερες ομάδες, τότε και οι αγώνες θα ήταν περισσότεροι, όπως και τα έσοδα. Στόχος της Liga θα έπρεπε να ήταν ο διπλασιασμός των ισπανικών ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Γουαρδιόλα είναι πολύτιμος για την Μπαρτσελόνα. Αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το σύλλογο. Όλοι στην ομάδα κάνουμε τα πάντα ώστε να νιώθει άνετος και ευτυχισμένος.

Ελπίζω να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί μας για τα επόμενα χρόνια. Η συμφωνία με την Qatar Foundation έχει πάει εξαιρετικά. Η συγκεκριμένη φανέλα έχει πουλήσει όσο καμία άλλη στο παρελθόν.

Είναι υπέροχο που στο Κατάρ, κάθε παιδί φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Στόχος μας είναι η Μπαρτσελόνα να γίνει η ομάδα όλων των παιδιών του κόσμου.

Οι αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης πάντα είναι ξεχωριστές. Πρέπει όμως οι διαφορές των δύο ομάδων να περιορίζονται μόνο στον αγωνιστικό χώρο και να μην ξεφεύγουν τα πράγματα", ανέφερε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης και Ισπανίας.


Πηγή: woop.gr