Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ανδρών, Μιχάλης Κακιούζης, επιστρέφει στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σιένα το διάστημα 2003-2005.

«Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Η Ιταλία -μετά από τρία χρόνια παρουσίας μου στη Σιένα- είναι το δεύτερο σπίτι μου και στην Κρεμόνα μου αρέσει πολύ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τους νέους μου συμπαίκτες να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Σωματικά αισθάνομαι τέλεια. Έβγαλα όλη την προετοιμασία με την Μπιλμπάο κι έμεινα μαζί τους μέχρι το τέλος του Σούπερ Κόπα. Είναι μόνο μία εβδομάδα που σταμάτησα να προπονούμαι κανονικά, οπότε δεν θα μου είναι δύσκολο να προσαρμοστώ», δήλωσε ο Έλληνας άσος που στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Το να παίζω για τη σωτηρία δεν θα είναι ένα πρόβλημα για εμένα. Όποιος κι αν είναι ο στόχος εμένα με ενδιαφέρει μόνο να νικάω. Είμαι έτοιμος να το κάνω και με την Κρεμόνα, σε κάθε παιχνίδι. Αν για παράδειγμα είναι φυσιολογικό για κάποιον να σκέφτεται ότι θα χάσει από τη Σιένα ή από το Μιλάνο... για μένα δεν ισχύει αυτό. Θέλω να παίζω τον αγώνα μέχρι τέλους, ακόμη και κόντρα στις μεγάλες ομάδες, προσπαθώντας να νικήσω».

Στο τέλος, οι εκπρόσωποι των ιταλικών ΜΜΕ ρώτησαν τον Κακιούζη για το ρόλο του στη νέα ομάδα του. Ο Κακιούζης απάντησε: «Ό,τι αποφασίσει ο προπονητής».


Πηγή: woop.gr