Η έλλειψη πίεσης από τον Τυπο στη Βρετανιά είναι πιθανό να βοηθήσει την Αγγλία ώστε να «χτυπήσει» την κούπα του Euro 2012 όπως τόνισε ο Σουηδός αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ που αντιμετώπισε τα λιοντάρια σε φιλικό αγώνα.
Η Αγγλία μπορεί να γίνει μια από τις διεκδικήτριες του τροπαίου στο Euro 2012. Δείχνουν να γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στην άμυνα που φαίνεται ότι είναι η δυνατή τους γραμμή. Δουλεύουν όλοι μαζί και η ομαδικότητα βγαίνει στο γήπεδο. Αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό με την πίεση που ασκούν στον αντίπαλο και επιστρέψουν ορισμένες από τις βασικές τους μονάδες, τότε μπορούν να εμφανιστούν πολύ δυνατοί.

Δεν έχουν την πίεση και τις απαιτήσεις που είχαν άλλες χρονιές. Ο Τύπος και γενικότερα τα Μέσα θεωρούν ότι θα είναι χάσιμο χρόνου και αυτό μπορεί να βοηθήσει την Αγγλία να αγωνιστεί πιο ελεύθερα. Ίσως αυτό αποδειχθεί πολύ καλό για την ομάδα τους» σχολίασε ο αμυντικός του Ολυμπιακού που γνωρίζει πολύ καλά τις βρετανικές νοοτροπίες λόγω της θητείας του στην Πρέμιερ Λιγκ.


Πηγή: pamesports.gr