Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός -από την στιγμή που δεν έχει φύγει οριστικά ακόμα αυτός είναι- ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν θέλει να ασχολείται με τίποτα στην ομάδα, ενώ το μόνο που περιμένει είναι να δώσει τις μετοχές και να φύγει. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Τσάκα να συνεχίζει τις δηλώσεις για μεγάλες μεταγραφές και δηλώσεις που έχουν προκαλέσει αίσθηση δεν φαίνεται να συγκινείται καθώς όπως λέει ο ίδιος αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.
Όσο για τον Τσάκα υποστήριξε ότι δεν τον έχει δει ποτέ και δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του, όπως και με τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Sportday" ο Τζίγκερ είπε:

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι, για μένα και την οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός είναι παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι δεν με απασχολεί τίποτα άλλο από το να δώσω τις μετοχές μου και να φύγω. Δεν με ενδιαφέρει η ομάδα, ούτε θέλω να συμμετέχω σε οποιεσδήποτε αποφάσεις», αρχικά και πρόσθεσε για τον Τσάκα:

«Δεν τον έχω δει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ. Ούτε με τον υποψήφιο επενδυτή Αλ Σαούντ έχω μιλήσει. Μιλάνε οι δικηγόροι μας και μέχρι τώρα, όλα είναι νόμιμα. Τι να κάνω; Να πω στον υποψήφιο επενδυτή να απομακρύνει τον συνεργάτη του και αν για αυτό το λόγο χαλάσει το deal να λένε όλοι μετά ότι εγώ είμαι η αιτία;».

Καταλήγοντας είπε σχετικά με τις μετοχές: «Έχω πει και εγώ ότι τις μετοχές μου θα τις πάρει όποιος βάλει στην ομάδα 15 εκατ. ευρώ και έχουν δικαίωμα και οι παλιοί μέτοχοι. Αν θέλουν, ας τα βάλουν και να πάρουν την ομάδα. Προς το παρόν, ο μόνος ενδιαφερόμενος είναι ο Αλ Σαούντ και κάνω ό,τι λέει ο νόμος. Τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο».

Πηγή: woop.gr