Δύο ενδιαφέροντα είχε η σημερινή προπόνηση στο Ρέντη. Το πρώτο είχε να κάνει με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και το δεύτερο με τον Ιμπαγάσα. Αφού λοιπόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός «ντόπαρε» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές με την ομιλία του, μετά ανέλαβε δράση ο Ιμπαγάσα, ο οποίος όχι μόνο έβγαλε το πρόγραμμά του χωρίς ενοχλήσεις, αλλά ξεκίνησε και ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μεθαύριο θα είναι παρών στο Ρέντη. Αύριο, στην τελευταία προπόνηση θα δοκιμάσει να μπει και στο διπλό και εκτός απροόπτου όλα θα πάνε καλά για τον Αργεντινό «μαέστρο».

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή ο γιατρός της ομάδας Χρήστος Θέος ξεκαθάριζε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Σήμερα είχε πολλή τακτική. Με έναν Βαλβέρδε να έχει στην τσίτα τους ποδοσφαιριστές. Να τους κάνει παρατηρήσεις, να τους μιλάει για την πίεση ψηλά, για το γρήγορο πάσινγκ γκέιμ. Δούλεψε πάλι στα τελειώματα φάσεων.

Σε γενικές γραμμές ήταν μία προπόνηση σε πολύ υψηλό ρυθμό. Κι αν λάβουμε υπόψη μας ότι όλη την εβδομάδα πέφτουν κορμιά στο Ρέντη, καταλαβαίνετε με τι πάθος θα μπουν στο ντέρμπι οι «ερυθρόλευκοι».

Η ενδεκάδα, αν και εφόσον ο Ιμπαγάσα παίξει, θα είναι ως εξής: Με Μέγιερι, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

* Ο Φέισα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Παπάζογλου ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας.

* Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

 Πηγή: woop.gr