Ο Άριελ Ιμπαγάσα θέλει πολύ να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι, όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση
Ιατρικώς είναι εντάξει ο Άριελ Ιμπαγάσα, όπως διαμηνύει το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, το θέμα όμως είναι από εδώ και στο εξής το τι απόφαση θα πάρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, διότι θέλει όλοι οι παίκτες του να είναι 100% εντάξει και από θέμα φυσικής κατάστασης.
Ο "Κάνιο" θέλει σαν τρελός να παίξει στο ντέρμπι, το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο έχει υποχωρήσει πλέον και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση, όπου θα βγει και η τελική αποστολή από τον Ισπανό προπονητή.
Η λογική λέει ότι ο 35χρονος θα είναι κανονικά σε αυτούς που θα παίξουν στο ματς, όμως η απόφαση έχει να κάνει με το αν τελικά θα τον προτιμήσει για το αρχικό σχήμα ή αν θα προτιμήσει να πάει σε άλλη, όπως φερ ειπείν του Γέστε, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει ανεβάσει "στροφές" για τα καλά τις τελευταίες ημέρες.

Την Πέμπτη, ο Βαλβέρδε ρώτησε τον Ιμπαγάσα για την κατάστασή του. «Αν γίνεται να περιμένεις μέχρι αύριο (σ.σ.: σήμερα)», φέρεται να απάντησε ο Αργεντινός, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος πάντως να δηλώσει "παρών" στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Από την προπόνηση θα φανεί και το ποιους σκέφτεται εντέλει ο "Τσινγκούρι" να χρησιμοποίησει στο αρχικό σχήμα, αν και οι περισσότερες θέσεις είναι ήδη "κλειδωμένες"...


Πηγή: woop.gr