Περιορισμένες επιλογές είχε εξαρχής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και επομένως η αποστολή που θα διάλεγε δύσκολα θα έκρυβε εκπλήξεις. Αυτό επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή, όταν μετά την προπόνηση, ανακοίνωσε την 18άδα.

Αυτή την αποτελούν οι Καπίνος, Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Λέτο, Πετρόπουλος, Μαυρίας.
 
Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι: Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Τοτσέ, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Νίνης, Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης.
 
Δουλειά στα στημένα
 
Στην προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.
 
Ο Φερέιρα έδωσε μεγάλη έμφαση στα στημένα, αφού αφενός θέλει να εξουδετερώσει την ισχύ του Ολυμπιακού, αφετέρου, ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει πολλά γκολ με αυτό τον τρόπο. Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης, Τοτσέ και Νίνης.

Πηγή: sport24.gr