Τη δόξα του Καρλ Λιούις και του Τζέσε Όουενς ζήλεψε ο Γιουσέιν Μπολτ και θα επιδιώξει να κατακτήσει 4 χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Τη λέξη “θρύλος” επανέλαβε σε δηλώσεις του ο Γιουσέιν Μπολτ για το μέλλον του αλλά αυτή τη φορά έθεσε και τις προϋποθέσεις. “Εάν νιώθω καλά θα θέλω να αγωνιστώ και στα 4Χ400 και να κερδίσω μαζί με τους αθλητές μου το χρυσό μετάλλιο.

Θα είναι το κάτι παραπάνω στην προσπάθειά μου να γίνω μύθος κατακτώντας τέσσερα χρυσά μετάλλια σε μια Ολυμπιάδα” τόνισε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ που έχει ήδη βάλει στόχο να κατακτήσει την πρώτη θέση στα 100 , τα 200 και τα 4Χ100μ.

Μάλιστα ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο αποκαλύπτει ότι ο φίλος και συναθλητής του Ζερμεν Γκονζάλες ήταν εκείνος που τον έπεισε να πετύχει κάτι ανάλογο με αυτό που έχουν καταφέρει ο Καρλ Λιούις και ο Τζέσε Όουενς.

Ωστόσο υπάρχουν και οι φωνές που αμφιβάλουν για την ικανότητα του Μπολτ να τα καταφέρει ιδιαίτερα στα 4Χ400 όπως ο Μάικλ Τζόνσον. Ο θρυλικός “πάπιας” με πρόσφατες δηλώσεις του κατέθεσε τις αντιρρήσεις του για το αν ο Μπολτ θα μπορεί να παρουσιαστεί στα 400μ. τόσο ταχύς όσο στα σπριντ.

Πηγή Contra.gr