Η απουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα υποχρεώνει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να λύσει ένα γρίφο σχετικά με την αντικατάσταση του Αργεντίνου πλέι μέικερ. Οι σκέψεις και οι εναλλακτικές του Ισπανού προπονητή για το ντέρμπι του Σαββάτου Από τις πρώτες κιόλας ασκήσεις της προπόνησης της Παρασκευής έγινε αντιληπτό ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν θα προλάβαινε να παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο μορφασμός πόνου του βραχύσωμου Αργεντίνου έδωσε το στίγμα και ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο παίκτης διεκομίσθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να εξετάσεις.

Στο προκείμενο τώρα, στο ποιος θα παίξει στη θέση του Ιμπαγάσα. Πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί ο Βισέντε Μόνχε και να διατηρηθεί το 4-2-3-1 με τον Φουστέρ πίσω από τον Τζιμπούρ.

Αν, τελικά, ο Βαλβέρδε επιλέξει το 4-3-3 θα παίξει κάποιος εκ των Γέστε ή Μακούν μ' αυτόν που θα μείνει στον πάγκο να αντικαθιστά το βασικό. Το στοιχείο αυτό έχει τη σημασία καθώς το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού πιστεύει και στην ποσοτική ανωτερότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού με την έννοια ότι οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν περισσότερους ετοιμοπόλεμους παίκτες για το ντέρμπι.

Οι υπόλοιποι 10 της ενδεκάδας του Ολυμπιακού είναι γνωστοί: Μέγερι, Τοροσίδης, Χολέμπας, Α.Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μοντέστο, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζιμπούρ. 

Πηγή: Contra.gr