Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ζαν Μακούν που θα τον αφήσει έξω για δύο μήνες και τον λιγότερο σοβαρό του Ορμπάιθ που θα τον κρατήσει 15 μέρες εκτός δράσης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει περιορισμένες λύσεις για τον άξονα ενόψει Μαρσέιγ, αλλά και Αστέρα Τρίπολης.
Το ιατρικό τιμ έχει πέσει πάνω στους Λιούμπομιρ Φέισα και Άριελ Ιμπαγάσα. Το κακό στην όλη ιστορία όμως είναι ότι κανένας από τους δύο δεν έχει προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Παρότι, ειδικά για τον Φέισα, υπήρχε η αισιοδοξία ότι θα προλάβει τη Μαρσέιγ, τελικά ο Σέρβος αισθάνεται κάποια «τσιμπηματάκια» στην ποδοκνημική και έτσι αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί έστω στην αποστολή.

Ο δε Ιμπαγάσα αισθανόταν πολύ καλύτερα σήμερα και ίσως έχει περισσότερες πιθανότητες για να είναι στη 18άδα που θα πάει στη Μασσαλία. Σήμερα έκανε πολύ έντονο πρόγραμμα στο γήπεδο, αλλά δεν ακούμπησε μπάλα. Το καλό είναι ότι δεν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις.

Αύριο λοιπόν θα δει και ο Βαλβέρδε, αν μπορεί να τους υπολογίζει. Από εκεί και πέρα όμως, η αίσθηση που επκρατεί στο Ρέντη, είναι ότι ακόμα και αν καταφέρουν να μπουν στην αποστολή, φαίνεται να έχουν μηδαμινές πιθανότητες για να ξεκινήσουν. Θα πάνε στη Γαλλία για να βοηθήσουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι στον άξονα οι λύσεις είναι συγκεκριμένες. Σίγουρα ο ένας θα είναι ο Μοντέστο, ο δεύτερος λογικά ο Φουστέρ και ο τρίτος ο Γέστε. Εκτός κι αν ο Βαλβέρδε χρησιμοποιήσει δίπλα στον Μοντέστο τον Τοροσίδη. Μία θέση την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Τόρο, αλλά με τον Βαλβέρδε δεν την έχει παίξει και ποτέ. Με τον Ζίκο αγωνίστηκε στον άξονα.

* Οι Μακούν και Ορμπάιθ ξεκίνησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Παπάζογλου έκανε θεραπεία.
* Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.


Πηγή: woop.gr