Η Μαργκαρίτα Λουί Ντρέιφους δεν είναι η μόνη γυναίκα που κουμαντάρει μια ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα. Λίγες όμως τόλμησαν να ασχοληθούν με τα απόκρυφα των αποδυτηρίων.  Ροζελί Σένσι: Πρόεδρος της Ρόμα από το 2008 ως το 2010 που την πούλησε σε Αμερικανούς. Κληρονόμησε την ομάδα από τον πατέρα της. Έπειτα από μια ήττα από τη ρουμανική Κλουζ, όρμησε στα αποδυτήρια και τα είπε ένα χεράκι με την παρέα του Φραντσέσκο Τότι.

Φραντσέσκα Μεναρίνι: Το 2008 που έγινε πρόεδρος της Μπολόνια έβαλε στο μάτι τους προπονητές. Αρχικά απέλυσε τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς και στη συνέχεια τον Τζουζέπε Παπαδόπουλο, ενώ στην πορεία συγκρούστηκε και με τους οπαδούς. Έκανε παρέα με τον τότε γενικό διευθυντή της Γιουβέντους Λουτσιάνο Μότζι και τιμωρήθηκε με 3 μήνες εκτόπιση από το ποδόσφαιρο για το σκάνδαλο «Calciopoli». Λόγω οικονομικών προβλημάτων το 2010 πούλησε τις μετοχές της.

Τζίνα Οερί: Πρόεδρος της Βασιλείας. Φυσικοθεραπεύτρια το επάγγελμα και κληρονόμος μαζί με τον άντρα της μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας. Η περιουσία της εκτιμάται σε 7 δισ. ευρώ. Συνέδεσε το όνομά της με την αναγέννηση της Βασιλείας, η οποία από το 2002 αναδείχθηκε 6 φορές πρωταθλήτρια και 5 φορές κυπελλούχος Ελβετίας.

Όλγκα Σμορόντοβα: Πρόεδρος της Λοκομοτίβ Μόσχας. Με το που ανέλαβε, απομάκρυνε όλα τα διοικητικά στελέχη. Συγκρούστηκε με τους ποδοσφαιριστές για τα πριμ νίκης 50.000 ρούβλια, ενώ με τον προπονητή επικοινωνούσε με e-mail και υπαγορεύοντας του «στην επίθεση πρέπει να παίξουμε ανοιχτά και στην άμυνα κλειστά». Έτσι, ο κόουτς Γιούρι Σιόμιν τα μάζεψε και έφυγε, ενώ εφέτος έδιωξε τον Γιούρι Κρασνοζάν και προσέλαβε πορτογάλο προπονητή.

Τερέζα Ριβέρα: Επί χρόνια πρόεδρος της ισπανικής Ράγιο Βαγεκάνο, η 76χρονη σήμερα Τερέζα έχει 13 παιδιά και δεκάδες εγγόνια! «Μια μέρα, το 1992, ο άνδρας μου ήρθε σπίτι και είπε ότι αγόρασε μια ομάδα» έχει δηλώσει, ενώ διοικεί την ομάδα από το 1994, όταν ο άνδρας της λόγω ατασθαλιών στερήθηκε αυτό το δικαίωμα και την έκανε πρόεδρο λέγοντας της: «Δεν είναι δύσκολο. Θα πηγαίνεις στα παιχνίδια, θα βλέπεις και μετά θα επιστρέφεις σπίτι».  

Πηγή: Το Βήμα