Τελικά το αουτσάιντερ θα ταξιδέψει στη Μασσαλία. Ο λόγος για τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος μέχρι και χθες το βράδυ έμοιαζε σχεδόν αποκλεισμένος, αλλά τελικά ο Βαλβέρδε αφού είχε μία συνομιλία μαζί του, αποφάσισε να τον πάρει μαζί του στη Μασσαλία. Βέβαια, δεν δείχνει έτοιμος για να παίξει από την αρχή, αλλά για να προσφέρει βοήθειες έστω από τον πάγκο.

Άλλωστε και σήμερα δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Απλώς ακολούθησε ένα μέρος με την ομάδα και στη συνέχεια έντονο ατομικό.

Αντιθέτως, ο Ιμπαγάσα που εμφανιζόταν αισιόδοξος ότι θα προλάβαινε, τελικά έμεινε εκτός αποστολής. Έκανε ατομικό στο γυμναστήριο και σε τετ α τετ που είχε με τον Βαλβέρδε, αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή.

Αύριο το πρωί θα «πετάξουν» για Μασσαλία οι Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ορμπάιθ, Μακούν, Βαλεριάνος (ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο), Παπάζογλου, ο ανέτοιμος Ιμπαγάσα και οι - εκτός λίστας της ΟΥΕΦΑ - Μόνχε, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Χαβίτο.


Πηγή: woop.gr