Για το χρονικό της μετακίνησης του Στέφανου Καπίνο από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό μίλησε στο "Φως", ο πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού, Δημήτρης Μπούγας. Ο Μπούγας αναφέρθηκε και στη συμφωνία που έκανε η ομάδα του με τους "ερυθρόλευκους" προκειμένου ο νεαρός πορτιέρο να ξεκινήσει προπονήσεις στο Ρέντη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ο Καπίνο χάθηκε μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού στην κυριολεξία. Έκανε δύο μήνες προπόνηση στο Ρέντη. Με τον Στρακόσια. Τον είχε πάρει ο Ολυμπιακός στο Ρέντη.

Δεν ασχολήθηκε όμως ζεστά και χώθηκε σφήνα ο Παναθηναϊκός, κινήθηκε αποφασιστικά και τον πήρε, πριν από τριάμισι χρόνια. Έδειξαν ότι τον ήθελαν πολύ και μας έδωσαν χορηγία σε αθλητικό υλικό αξίας 20.000 ευρώ. Έπρεπε να κοιτάξουμε να μπορέσουμε να συντηρηθούμε.

Ο Ολυμπιακός καθυστερούσε. Δεν χαλάσαμε τις σχέσεις μας με τον Ολυμπιακό μετά από αυτό, απόδειξη είναι ότι την επόμενη χρονιά δώσαμε στον Ολυμπιακό τον Σωτηράκο, με τον ίδια τρόπο που πήρε ο Παναθηναϊκός τον Καπίνο, δηλαδή μας έδωσε χορηγία ο Ολυμπιακός με αθλητικό υλικό.

Ο γενικός αρχηγός στις ακαδημίες του Αετού Κορυδαλλού, ο Γιάννης Μαραγκάκης, ήρθε σε επαφή με τον Αγριόγιαννη, που ήταν στο τεχνικό τιμ των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού και κινήθηκε ο Παναθηναϊκός αμέσως.

Ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα. Ήταν ψηλός από τότε, έκανε μπαμ. Τώρα είναι 1,96μ., τότε ήταν πάνω από 1,80μ., αν και μόλις 14 χρόνων. Φαινόταν το παιδί ότι είναι αστέρι. Πέρα από τη σωματική του διάπλαση. Για να καταλάβετε, από 11 χρόνων έκανε προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα.

Με άντρες δηλαδή. Έπαιζε σε όλες τις ομάδες μας, όπου είχαμε ανάγκες. Λόγου χάρη, μπορεί το Σάββατο να έπαιζε με το παιδικό και την Κυριακή να έπαιζε με το εφηβικό. Και τις καθημερινές έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, με τους μεγάλους".


Πηγή: woop.gr