«Έξω φρενών» εμφανίστηκε στην προπόνηση για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός άσκησε αυστηρή κριτική στους ποδοσφαιριστές του, κάνοντάς τους παρατηρήσεις σε έντονο ύφος για την ήττα τους από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αλλά κυρίως για την εμφάνιση.

Ο 46χρονος τεχνικός τους είπε χαρακτηριστικά: «Δεν αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι σοβαρά και περίμενα περισσότερα από όλους σας. Δεν επιτρέπεται αυτό για ποδοσφαιριστές που παίζουν στην ΑΕΚ»!

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου»: «Δεν αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι σοβαρά και περίμενα περισσότερα από όλους σας. Περίπου όλοι παίκτες ήσασταν οι ίδιοι που αντιμετωπίσατε τον Παναθηναϊκό και αντιμετωπίσατε τα δύο αυτά παιχνίδια με διαφορετικό τρόπο. Δεν επιτρέπεται αυτό για ποδοσφαιριστές που παίζουν στην ΑΕΚ», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς το ίδιο. Είχαμε μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές και ιδιαίτερα ανάμεσα στην άμυνα και το κέντρο. Την δουλειά να συνδέει τις δύο γραμμές την είχε ο Ντιόπ. Πλέον αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και πάμε για μια νέα αρχή απέναντι στην Άντερλεχτ. Είναι καλό για εμάς να μείνουμε στο κόλπο της πρόκρισης και για να γίνει αυτό θα πρέπει να παλέψουμε για την νίκη. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την ΑΕΚ αλλά και για όλους εσάς».