Μέχρι τον Ιούνιο, ο Κάρλος Τέβες ήταν ο αρχηγός, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης και το σύμβολο της γιγαντοποίησης της Μάντσεστερ Σίτι. Σήμερα είναι απλώς ξένο σώμα και οι σεΐχηδες ψάχνουν τρόπο να τον πουλήσουν. Η πρόταση από την Κορίνθιανς δεν θα έρθει ποτέ (ξαφνικά η ομάδα του Σάο Πάουλο παρουσίασε τεράστιο έλλειμμα) και πλέον ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του εμφανίζεται η Μίλαν. Άνθρωποι των “ροσονέρι” βρίσκονται στο Μάντσεστερ και την Παρασκευή θα έχουν ραντεβού με τη διοίκηση των “πολιτών” παρουσία των εκπροσώπων του παίκτη.

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι τρίβουν τα χέρια τους. Για έναν παίκτη που το καλοκαίρι κοστολογούσαν στις 40 εκατομμύρια στερλίνες, λίγο έλειψε να μην πάρουν ούτε ένα ευρώ. Όμως, αν ισχύουν όσα αποκάλυψε το Sky Italia, οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει να αισθάνονται άκρως ικανοποιημένοι.

Σύμφωνα με το ιταλικό ειδησεογραφικό δίκτυο, η Μίλαν θα καταθέσει επίσημη πρόταση για δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι. Από τη συμφωνία η Σίτι θα βάλει στα ταμεία της 5 εκατομμύρια ευρώ και θα εξοικονομήσει ακόμα τόσα από τους μισθούς του παίκτη. Το δε καλοκαίρι θα υπάρχει οψιόν αγοράς, ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μόνο που θα μπορούσε να χαλάσει το ντιλ είναι -σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ- είναι η επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Είναι σαφές ότι ο 27χρονος Αργεντινός θα προτιμούσε να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική, όμως ο ατζέντης του προσπαθεί να τον πείσει να μείνει στην Ευρώπη για να μην νεκρωθεί η καριέρα του.

Πηγή: enet.gr