Ένα χρόνο συμπλήρωσε την Πέμπτη στην χώρα μας ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος τυγχάνει καθολικής αποδοχής αυτή την περίοδο από το σύνολο της πράσινης οικογένειας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός, μίλησε στην εφημερίδα "A BOLA", τονίζοντας πως ήταν δύσκολος αυτός ο χρόνος, όμως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στον πάγκο του "τριφυλλιού".

Χαρακτήρισε σπουδαίο σύλλογο τον Παναθηναϊκό και είπε ακόμα πως μπορεί να μεγαλώσει και άλλο τα προσεχή χρόνια.
Αρχικά, ο Φερέιρα δήλωσε: «Πολλά πράγματα έχουν συμβεί. Ήταν δύσκολος χρόνος για εμένα, τους συνεργάτες μου και για αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ήταν μια νέα εμπειρία για όλους. Αλλά θα επαναλάβω ότι μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερος. Υπάρχουν κοινωνικά προβλήματα στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, κάτι που επηρεάζει εμάς και το έργο μας».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Πιστεύω πολύ στη δουλειά και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Οι αλλαγές πάντα θέλουν χρόνο. Από την πλευρά μου, περιορίζομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, επειδή δεν είναι δουλειά μου τα διοικητικά θέματα. Αλλά για να πετύχεις χρειάζεται χρόνος στο ποδόσφαιρο».

Πηγή: woop.gr