Η επιστροφή του Δημήτρης Σαλπιγγίδη ήταν ένα θέμα που δίχασε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, καθώς από μία μερίδα των οργανωμένων οπαδών δεν έγινε ποτέ αποδεκτός ξανά και δεν του συγχώρεσαν το γεγονός ότι έφυγε πριν μερικά χρόνια για τον Παναθηναϊκό.
 
Ακόμα και κατά τη φετινή σεζόν αρκετές φορές υπήρξαν εντάσεις μεταξύ οπαδών και του «Σάλπι», γεγονός που έδωσε τροφή για σχόλια και σενάρια περί πιθανής αποχώρησης του διεθνούς φορ από τον «δικέφαλο».
 
Το ενδεχόμενο αυτό απέκλεισε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Βαγγέλης Αγγελής, που μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» τόνισε: «Υπάρχει μία στενοχώρια στον Δημήτρη από μία συγκεκριμένα μερίδα των οπαδών. Το 90% του κόσμου όμως τον έχει στηρίξει, μην το ξεχνάμε αυτό. Ο Δημήτρης άφησε μία πολύ μεγάλη πρόταση από τον Παναθηναϊκό και άλλες δύο προτάσεις από το εξωτερικό και προτίμησε να γυρίσει στον ΠΑΟΚ με πάρα πολύ λιγότερα χρήματα.
 
Υπάρχουν εκκρεμότητες στο πρόσωπό του. Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, όπως και δεν θα δημιουργήσει. Βέβαια όπως συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες αυτά, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ. Δεν έχει σκεφτεί αυτή την στιγμή τίποτε, αυτή την στιγμή αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει την ομάδα, να πετύχει στους στόχους της. Γιατί αν πετύχει τους στόχους της θα έρθουν περισσότερα έσοδα και αυτό είναι καλό για όλους. Δεν έχει σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να φύγει».
 
Για το ενδεχόμενο μείωσης των αποδοχών του πελάτη του, ο Αγγελής είπε: «Συζήτηση άμεσα για την μείωση δεν έχει γίνει. Κάτι είχαμε πει το καλοκαίρι, μετά το αφήσαμε γιατί υπήρχαν υποχρεώσεις. Εμείς είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε, δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς όμως. Ο Δημήτρης έχει μπροστά του δρόμο, πιστεύω πως θα είναι στο Euro το καλοκαίρι, μπορεί κάποια στιγμή να φέρει κάποια πρόταση, μπορεί και ο ΠΑΟΚ αν δεν αντέχει το συμβόλαιο του να κάνει κάποια πρόταση. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει, μιλάμε για θεωρητικά πράγματα».

Πηγή: woop.gr