Δεν έχει σκοπό να αφήσει μόνη της την ομάδα ο Νίκος Νοτιάς όπως δηλώνει από την Αμερική, και στην ΓΣ δεν θα έρθει με άδεια χέρια, το αντίθετο μάλιστα...
Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ μίλησε στην Κιτρινόμαυρη Ώρα των εργαζομένων και τόνισε ότι θα δώσει κανονικά το παρόν στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 2 Δεκεμβρίου. Ο Χιώτης εφοπλιστής είναι σε διαρκείς επαφές με υποψήφιους επενδυτές, ώστε να αποκτήσει συμπαίκτη και μαζί να μπορέσουν να βγάλουν από το οικονομικό αδιέξοδο την Ένωση.Από αυτές τις επαφές μάλλον έχει προκύψει κάτι καλό, το οποίο θα φέρει προς συζήτηση την επόμενη Παρασκευή στην ΓΣ.

Ο ίδιος δηλώνει: «Φυσικά και θα είμαι στην Αθήνα. Θα βρεθώ στην Γενική Συνέλευση όπως οφείλω να κάνω», και αναφερόμενος στις επαφές του για το μέλλον της ΑΕΚ υπογραμμίζει:«Θα δούμε τι θα γίνει. Κάτι καλό θα κάνουμε για την ομάδα. Ήδη προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ΑΕΚ και δεν θα την αφήσουμε μόνη της. Κάτι καλό θα κάνουμε για την ομάδα προκειμένου να τη βοηθήσουμε», καταλήγει χωρίς να ανοίξει περισσότερο τα χαρτιά του, αφήνοντας το σκέλος αυτό για την ΓΣ.


Πηγή: gazzetta.gr