Συγκεντρωμένος θα πρέπει να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Καβάλα, όπως υποστήριξε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε πως δεν θα πρέπει να επαναληφθούν λάθη των προηγούμενων αγώνων, ενώ περιμένει βοήθεια από όλους τους παίκτες για τη νίκη απέναντι στους «αργοναύτες».
«Επιστρέψαμε από την Ισπανία και ένα δύσκολο αγώνα και έχουμε ουσιαστικά μία μέρα να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με την Καβάλα. Δεν είναι μια κατάσταση που αντιμετωπίζουμε έτσι κι αλλιώς πρώτη φορά.

Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, καθώς η Καβάλα είναι μια καλή ομάδα, έχει λύσεις και επιπλέον παίζει στην έδρα της. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι και να παραμείνουμε εστιασμένοι στον αγώνα και τα 40 λεπτά, δείχνοντας σεβασμό στον αντίπαλό μας.

Δεν πρέπει να μην επαναλάβουμε λάθη που κάναμε σε προηγούμενους αγώνες και επιπλέον περιμένουμε βοήθεια από όλους τους παίκτες».

Από την μεριά του ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε «Το μυαλό μας θα πρέπει να είναι μόνο στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, απέναντι στην Καβάλα εκτός έδρας. Η αναμέτρηση στην Ισπανία ήταν δύσκολη, πήραμε τη νίκη, αλλά ανήκει στο παρελθόν.

Κοιτάμε όπως πάντα τον επόμενο αγώνα, γνωρίζοντας ότι δεν μας χαριστεί τίποτα. Απέναντι μας θα βρούμε μια ομάδα που ξέρει να αγωνίζεται και θα πρέπει κι εμείς από την πλευρά μας να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε κάθε φάση, κάθε «μπάλα».

Ζητούμενο για εμάς είναι να πάψουν κι αυτά τα διαστήματα που έχουμε στη διάρκεια των οποίων χάνουμε διαφορές και επιτρέπουμε στον αντίπαλό μας να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι πως το μυαλό μας θα πρέπει να είναι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο στον αγώνα».


Πηγή: woop.gr