Ο Τάσος Πάντος τόνισε πως η δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύσκολη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από την ήττα στο Παγκρήτιο, όντας απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Στη δύσκολη στιγμή που περνάει ο ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο Τάσος Πάντος στις δηλώσεις του, ύστερα από την ήττα στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη. «Με βάση την εικόνα του ματς, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι. Δυστυχώς όμως, φεύγουμε με άδεια χέρια.

Με λίγη τύχη στο τέλος θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν τα καταφέραμε και αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό παρά να συνεχίσουμε προσπάθεια και να αντιστρέψουμε την κατάσταση», ανέφερε ο αμυντικός του «Άγιαξ».

Γεωργίου: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Από τη μεριά του, ο Φώτης Γεωργίου πιστεύει ότι η νίκη του Εργοτέλη ήταν δίκαιη και παραδέχτηκε πως, πλέον, στενεύουν τα περιθώρια για τους Ηπειρώτες. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες και εκεί βρήκαμε έστω λίγο χρόνο να αντιδράσουμε, αλλά θα έλεγα ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Απειλήσαμε στο τέλος, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έστω το «Χ», επειδή ο αντίπαλος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Χάσαμε. Για μας στενεύουν τα περιθώρια. Από δω και πέρα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα στη συνέχεια, ώστε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γιατί η ομάδα τους έχει ανάγκη», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: gazzetta.gr