Για την οικονομική ασφάλεια (και όχι μόνο) που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε ο Κέβιν Μιραλάς
Ο Βέλγος επιθετικός του μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, τονίζοντας ότι στον Ολυμπιακό κανείς παίκτης δεν έχει δει να του γίνεται μείωση μισθού, ενώ χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ευτυχισμένο δισεκκατομυριούχο.
Αναλυτικά όσα είπε στην "Antwerpen":

Για την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα: «Η ζωή έχει γίνει πολύ ακριβή. Σαν ποδοσφαιριστής μένω μακριά από τη μιζέρια, αλλά στους δρόμους βλέπω τη ζωή των Ελλήνων ν' αλλάζει συνεχώς. Οι Ελληνες είναι έξαλλοι. Ειδικά οι εργάτες και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν πληγεί πολύ. Οι τιμές βασικών προϊόντων, όπως το ελαιόλαδο και η φέτα, είναι τέτοιες που δεν τις αντέχουν οι περισσότεροι. Ειδικά μετά την αύξηση των φόρων πολλοί χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των μισθών τους».

Για το πόσο επηρεάζει η κρίση το πρωτάθλημα: «Η μείωση σε πολλούς έχει φτάσει μέχρι και το 40%. Και δεν υπάρχει εξαίρεση. Ούτε καν στο ποδόσφαιρο. Ειδικά σε μικρότερους συλλόγους. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν νιώθουν την κρίση. Ακόμα πληρώνομαι καλά και δεν χρειάστηκε να επιστρέψω ούτε ευρώ από τους μισθούς μου. Ο πρόεδρός μας είναι ένας χαρούμενος δισεκατομμυριούχος. Κανένας βελγικός σύλλογος δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιό μου. Ούτε καν η Άντερλεχτ».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Στην αρχή της σεζόν υπήρχαν πολλά προβλήματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν στην ίδια μοίρα με το τουρκικό. Και το πρωτάθλημα άρχισε με πολλές μετατροπές. Παρά το γεγονός, όμως, ότι υπήρχαν τόσα προβλήματα, οι ελληνικές ομάδες το παλεύουν.

Δεν χάνουν, όπως οι πρωταθλητές Βελγίου (σ.σ.: η Γκενκ) με 7-0 από τη Βαλένθια. Αντιθέτως εγώ μόλις επέστρεψα από μία μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Μαρσέιγ και είμαστε ακόμη μέσα στο κόλπο για την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι και υποφερτά...».