Την καλύτερή του εμφάνιση στο πρωτάθλημα έκανε ο Ηλυσιακός κόντρα στο Περιστέρι όπως ανέφερε ο Μάριος Ματαλόν τονίζοντας πως όλες οι ομάδες θα περάσουν δύσκολα στα Ιλίσια.
Η ομάδα των Ιλισίων κράτησε το αήττητο της έδρας με τον Κώστα Φλεβαράκη να δείχνει την εμπιστοσύνη του στους νέους παίκτες: «Είναι προς τιμήν του, που παίρνει το ρίσκο να εμπιστεύεται νέους παίκτες σε τόσο μεγάλο βαθμό και να μας δίνει ευκαιρίες. Είναι δίκαιος προπονητής και με τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα στην προπόνηση, γινόμαστε καλύτεροι.

Στον αγώνα με το Περιστέρι, παιδιά όπως ο Σπανός κι εγώ, παίξαμε σε στιγμές που το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού και ειλικρινά θεωρώ ευλογία που παίζω στον Ηλυσιακό», τόνισε ο Μάριος Ματαλόν για να συνεχίσει για τη νίκη:«Νομίζω ότι κόντρα στο Περιστέρι κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση, στο φετινό πρωτάθλημα. Πέρα από ένα μικρό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο κυριαρχήσαμε των αντιπάλων μας και τους εγκλωβίσαμε στην άμυνα ζώνης.Κρατήσαμε αήττητη την έδρα μας και με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό μας, θεωρώ ότι όλες οι ομάδες θα περάσουν δύσκολα στα Ιλίσια»