Ο Βλάσης Τσάκας μετά τα όσα είπε περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος του πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό έπειτα από την φραστική επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς του τριφυλλιού, μίλησε στην ιστοσελίδα «prasinanea.gr» και τόνισε ότι τα όσα είπε στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν εν βρασμώ.  
«Έγινε μία δήλωση από μένα μετά το τέλος του αγώνα η οποία ήταν αληθινή, αλλά ήταν εν βρασμώ. Όντως εκείνη την ώρα ήμουν απόλυτος ότι αποσύρουμε την πρόταση μας, διότι δεν μας σεβάστηκαν. Από τη μία σκέφτομαι, πάντα σε επικοινωνία με τον Πρίγκιπα, να αποσύρουμε την πρόταση γιατί δεν μας αξίζει τέτοια συμπεριφορά από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι ίσως δεν αξίζει να κάνω τη χάρη σε όσους επιθυμούν να χαλάσει το deal».  

Για την αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού: «Αυτός ο οποίος έχει δίκιο είναι ο κόσμος, ο οποίος ακούει πολλά και διάφορα. Για αυτό εγώ θεωρώ ότι πρώτα σε αυτόν πρέπει να αποδείξουμε την αξιοπιστία μας, θα αποδείξουμε με έγγραφα την οικονομική επιφάνεια του Πρίγκιπα. Αυτός δικαιούται μία εξήγηση και θα την έχει».  

Τέλος αναφέρθηκε στο γεγονός πως την Πέμπτη θα δώσει στη δημοσιότητα τις αποδείξεις της οικονομικής επιφάνειας του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ:

«Μέσα στην εβδομάδα θα παρουσιάσουμε τα χρήματα της πρότασης μας για τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα της τελικής μας απόφασης για την ΠΑΕ». Κλείνοντας, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: «Αφού παρουσιάσουμε τα χρήματα και πείσουμε τον κόσμο, τότε θα ανακοινώσουμε τι θα πράξουμε τελικά». 


Πηγή: pamesports.gr