Σίγουρα μία ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης σε συνδυασμό με το -5 από τον Παναθηναϊκό, προκαλεί κατήφεια και απογοήτευση στο Ρέντη. Από την άλλη όμως υπάρχει και ένας εκνευρισμός με τις αποφάσεις του κ. Κύρκου, κυρίως για τη φάση της ανατροπής του Αβραάμ. Δεν ήταν και λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έλεγαν σήμερα στο Ρέντη ότι η διαιτησία τους εκνεύρισε. Από τη μία το μοίρασμα ασύστολων καρτών, από την άλλη ο μη καταλογισμός του πέναλτι. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρχει ένας εκνευρισμός σήμερα στο Ρέντη, συν αυτή η διαφορά των πέντε βαθμών πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαλβέρδε προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του με δύο του κουβέντες. Άλλωστε τίποτε δεν έχει κριθεί όσον αφορά στη μάχη του πρωταθλήματος, πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί ο α' γύρος. Απλώς τώρα, όπως έλεγε και ο ίδιος, χρειάζεται σωστή διαχείριση.

Σήμερα ξεκίνησαν οι «ερυθρόλευκοι» την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη.

Όσοι έπαιξαν σε όλο το ματς ή στη μεγαλύτερη διάρκειά του έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Μέλμπεργκ έκανε θεραπεία. Ο Παπάζογλου ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο. Ο Ορμπάιθ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο ακολούθησε και ο Μακούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

Προς το παρόν εκτιμήσεις για ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν, αφού ο Βαλβέρδε θέλει να περιμένει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Μέλμπεργκ και Γέστε.Πηγή: woop.gr