Έπειτα από πολύχρονη παρουσία και ανεκτίμητη προσφορά στον Πανιώνιο, ο Γιώργος Δέδες αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας και μεγάλη ποδοσφαιρική δόξα του παρελθόντος συναντήθηκε την Δευτέρα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βασίλη Τσάβαλο, και υπέβαλε την παραίτησή του, για οικογενειακούς λόγους, όπως ανέφερε. 
Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ και γενικά η Πανιώνια οικογένεια, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κ. Γιώργο Δέδε, ο οποίος για περισσότερο από μισό αιώνα, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον σύλλογο είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως team manager. Αυτονόητο είναι πως η πόρτα του Πανιωνίου θα είναι πάντοτε ανοικτή για να υποδεχτεί και πάλι τον κ. Γιώργο Δέδε, όταν και όποτε ο ίδιος το θελήσει», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ενώ ο ίδιος δήλωσε:

«Εύχομαι ολόψυχα στον Πανιώνιο που καταξιώθηκα, μεγαλούργησα και απέκτησα την αναγνωρισιμότητα όλων των φιλάθλων της ομάδας, αλλά και όλης της Ελλάδος, πολύ σύντομα να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή περίοδο και να φτάσει και πάλι στη θέση που του αρμόζει».πηγή: in.gr