Κανονικά θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου, ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος την Δευτέρα συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, όπου συζητήθηκε το θέμα, που δημιουργήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ξάνθη. Παράλληλα ο Έλληνας προπονητής έκανε δηλώσεις στο σάιτ του συλλόγου, με τις οποίες εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον προπονητή Γιώργο Δώνη ύστερα από την επιστροφή της αποστολής της ομάδας από τη Ξάνθη.

Ο προπονητής έδωσε εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε έπειτα το τέλος του χθεσινού αγώνα, οι οποίες αποδόθηκαν «εν θερμώ» και πάνω στην ένταση της στιγμής. Τόνισε δε, ότι ουδέποτε έθεσε θέμα αποχώρησης του από τον σύλλογο κι εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια που κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Κατόπιν λοιπόν των αμοιβαίων διευκρινήσεων ο σύλλογος προχωρά ενωμένος για την επίτευξη των στόχων του».

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Σε ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον σαν και αυτό του Ατρόμητου, πάντα θα υπάρχουν εντάσεις, διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Ωστόσο εκείνο που προέχει ότι και αν συμβαίνει είναι το συμφέρον της ομάδας μας και προς σε αυτή την κατεύθυνση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να την πάμε εκεί που της αξίζει. Οι ήττες εμένα πάντα με θυμώνουν, με στενοχωρούν και με εκνευρίζουν».

Πηγή: Sport-fm.gr