Με μία προπόνηση σήμερα το βράδυ στις 21.00 ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Τότεναμ στο White Hart Lane.
Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Λάσλο Μπόλονι δεν αποτελεί ιδιαίτερο γρίφο, αφού οι απουσίες τον αναγκάζουν να στραφεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Στην αρχική ενδεκάδα του «δικεφάλου» επιστρέφει ο Πάμπλο Γκαρσία στα χαφ, κάτι που σημαίνει ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση στο κέντρο της άμυνας, αφήνοντας τον Μπαλάφα στον πάγκο. Στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, αντί του τραυματία Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί ο Γεωργιάδης, ενώ στη δεξιά πτέρυγα θα επανέλθει ο Σαλπιγγίδης.

Ξεκινώντας από την άμυνα, ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κοντρέρας με τον Μαλεζά στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, ο Έτο δεξιά, ο Σταφυλίδης αριστερά, ο Γκαρσία με τον Αρίας ή τον Λάζαρ αμυντικά χαφ, ο Φωτάκης επανέρχεται σε ρόλο επιτελικού μέσου και στην επίθεση δεξιά ο «Σάλπι», αριστερά ο Γεωργιάδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λίνο και Βιεϊρίνια, ενώ δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν έχουν οι Σπαντάσιο, Λεονάρντο, Γιάννου και Κατσικάς.

Πηγή: woop.gr