Οι καθυστερήσεις στην υπόθεση του Πρίγκιπα και το αδιέξοδο που επρόκειτο να βρεθεί ο Παναθηναϊκός αν δεν προχωρήσει με νέο επενδυτή φαίνεται πως απασχολούν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που δείχνει να αλλάζει ρότα σχετικά με την επόμενη μέρα της ομάδας.
Μπορεί όλα να έδειχναν πως η λύση του Σουλτάν Αλ Σαούντ είχε προβάδισμα από τις υπόλοιπες, μετά τις τελευταίες εξελίξεις όμως και την δήλωση του Τσάκα περί αποχώρησης, ο Τζίγκερ σκέφτεται να επαναφέρει την πρόταση της Arboris Capital την Παρασκευή ίσως και την Δευτέρα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η Sportday, αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και ο Πρίγκιπας εμφανίσει τα 15.000.000 ευρώ που απαιτούνται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Η Arboris Capital σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξένο επενδυτή για τον Παναθηναϊκό, απλά περιμένει το "Ok", ώστε να προχωρήσει στην πρόταση.

Ο Βαρδινογιάννης διατηρεί επιφυλάξεις για την αξιοπιστία του Αλ Σαούντ και τις προθέσεις του και θέλει μ' αυτό τον τρόπο να διασφαλίσει ότι η ΠΑΕ θα έχει το μέλλον που της αξίζει ακόμα και αν χαλάσει οριστικά η υπόθεση του Πρίγκιπα.


Πηγή; woop.gr