Ο Σάμουελ Ετό υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι η επιλογή του να μετακομίσει στη Ρωσία άνοιξε το δρόμο για να κάνουν το μεγάλο βήμα και άλλα μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. "Είχε έρθει ο καιρός για μένα να επιστρέψει η αίσθηση της περιπέτειας. Χρειάστηκε να κάνω στροφή 90 μοιρών για να ξαναζήσω αυτό το συναίσθημα που είχα όταν ήμουν παιδί. Όπως όταν ήμουν στη Μαγιόρκα, αφήστε να ονειρευτώ”, δήλωσε ο Καμερουνέζος όσον αφορά την επιλογή του να αφήσει την Ίντερ και να μετακομίσει στην Άνζι.

Όσον αφορά τον στόχο που έχει ο ίδιος ο 30χρονος επιθετικός δεν έκρυψε την επιθυμία του:

“Ο στόχος είναι να φέρουμε σταδιακά έναν πιο αυστηρό επαγγελματισμό και συνέπεια στο σύλλογο. Αναπόφευκτα θα χρειαστούμε μεγάλους παίκτες να έρθουν εδώ. Αλλό όχι απλά τον καθένα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Θα εκπλαγείτε από τα ονόματά τους”.

Ο Ετό δεν ανέφερε τα ονόματα των παικτών που έχουν την πρόθεση να μετακομίσουν στην Άνζι και το ρωσικό πρωτάθλημα, ωστόσο χρηματικά ποσά αντίστοιχα ή και ακόμα μικρότερα απ' αυτό που απέσπασε ο ίδιος είναι ικανά να πείσουν και τον πλέον δύσπιστο ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Contra.gr