Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά... δέκα είναι οι Πρίγκιπες, με τους οποίους συνομιλεί ο Βλάσης Τσάκας!
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ, στο ανδρικό περιοδικό "Nitro", ο πρίγκιπας τον πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητο, ενώ σε διαφωνία δεν... μασάει να του φέρει αντιρρήσεις.
Ο Τσάκας δεν άφησε να περάσουν έτσι οι κατηγορίες που δέχτηκε για το ότι η υπόθεση είναι ψεύτικη, λέγοντας χαρακτηριστικά αυτό που νομίζει πως είναι το σκεπτικό των... άπιστων: "Όλοι γέλασαν και είπαν: πως είναι δυνατόν αυτός ο μαλ..ας να κουβεντιάζει με Πρίγκιπες;"

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

«Ο Πρίγκιπας Σουλτάν είναι πολύ καλό παιδί. Χαίρομαι όταν είμαι στη Τζέντα, γιατί δεν έχουμε κανέναν πάνω από το κεφάλι μας. Συνήθως μένω στο σπίτι του. Όταν μένω σε ξενοδοχείο, αυτό γίνεται γιατί έχει άλλο κόσμο στο σπίτι και δεν θέλει να με στριμώξει και να μη νιώθω άνετα. Αυτό δείχνει ότι με θεωρεί ισότιμο, ανεξαρτήτως περιουσίας

Συχνά παίρνει το αμάξι και με πάει βόλτα μόνος του. Ούτε ασφάλεια, ούτε τίποτε. Οδηγεί ο ίδιος. Αφήνει τους σωματοφύλακες στο σπίτι ή τον ακολουθούν από απόσταση. Νομίζει βέβαια ότι το ίδιο θα κάνει και εδώ.

Στην ατζέντα που είχαμε βγάλει για την επίσκεψη του, που όμως ακυρώθηκε, είχε βάλει στο πρόγραμμα να πάει για shopping μόνος του. Του είπα: Τι λες ρε; Όταν είναι να του πω όχι, του το λέω. Όταν είναι να διαφωνήσουμε, του λέω: αυτό που λες είναι μαλ..ία. Είναι ξεκάθαρο και το δέχεται.

Είπα από την αρχή την αλήθεια. Κανείς δεν την πίστεψε. Όλοι γέλασαν και είπαν: πως είναι δυνατόν αυτός ο μαλ..ας να κουβεντιάζει με Πρίγκιπες; Αυτός ο μαλ...ας λοιπόν δεν μιλάει ούτε μ' ένα, ούτε με δύο Πρίγκιπες, αλλά με δέκα. Κυριολεκτώ»!


Πηγές: ΝITRO- WOOP.GR