Πεπεισμένος πως η Ανζί θα γεμίσει με μεγάλα ονόματα δήλωσε ο Σαμουέλ Ετό. Σύμφωνα με δηλώσεις του στο «France Football» ο Σάμουελ Ετό πιστεύει πως μεγάλα ονόματα μπορούν να τον ακολουθήσουν στη Ρωσία για λογαριασμό της Ανζί. Ο Καμερουνέζος επιθετικός μάλιστα τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να αποκτήσει ακόμα και τον Λιονέλ Μέσι.

«Αρκετοί παίκτες έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Θα εκπλαγείτε με τα ονόματα. Πριν λίγα χρόνια, όταν ένας παίκτης είχε δυσκολίες με την ομάδα του, συνέδεαν το όνομά του με την Τσέλσι. Τώρα, όλοι συνδέονται με την Ανζί» τόνισε αρχικά ο 30χρονος επιθετικός και αναφορικά με μία ενδεχόμενη μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στον ρωσικό σύλλογο, πρόσθεσε: «Γιατί όχι; Εδώ, τίποτε δεν είναι αδύνατο. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να αγοράσει όποιον επιθυμεί. Φυσικά, θα πρέπει και ο παίκτης να θέλει να έρθει εδώ».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ποιες θα ήταν οι δικές του επιλογές για την ομάδα, αν είχε αυτή τη δυνατότητα.

«Ο Μέσι θα ήταν οπωσδήποτε σε αυτές. Επίσης θα ήθελα να είχα για συμπαίκτες τους Τσάβι και Ινιέστα γιατί είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Ροναλντίνιο για τα… μαγικά του», κατέληξε.

Πηγή: Woop.gr