Λίγες μέρες πριν ο Oλυμπιακός φιλοξενήσει την Άρσεναλ του Βενγκέρ με βασικό πιθανότατα τον Τόμας Ροσίτσκι, ο Αλσατός τεχνικός δήλωσε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι ο Τσέχος χαφ «είναι πιθανό να πάει στον Ολυμπιακό»! «Βόμβα» έριξε χθες ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου για την αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Γουίγκαν.

«Το αφεντικό της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, επιβεβαίωσε ότι ο μέσος Τόμας Ροσίτσκι είναι στόχος του Ολυμπιακού. Ο Τσέχος διεθνής σύμφωνα με ρεπορτάζ απασχολεί τη γερμανική Βόλφσμπουργκ όμως ο Βενγκέρ είπε ότι ο Ροσίτσκι, που τώρα είναι τραυματίας, αποτελεί στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Ιανουάριο», έγραψε σχετικά η ιστοσελίδα Football Gossip, ενώ η σχετική δήλωση του Αλσατού τεχνικού, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του παίκτη του, ήταν η εξής: «Ο Ροσίτσκι είναι πιθανό να πάει στον Ολυμπιακό».

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα αναφέρει επίσης: «Δημοσιεύτηκε το περασμένο σαββατοκύριακο ότι ο Ροσίτσκι είναι κοντά στη Βόλφσμπουργκ με 4,5 εκατομμύρια όμως πλέον υπάρχει και η δημόσια παραδοχή για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού».
Ο μάνατζέρ του Πάβελ Πάσκα, πάντως, μιλώντας στον «Πρωταθλητή» αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την υπόθεση: «Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο πάνω σε αυτή τη δήλωση του Αρσέν Βενγκέρ. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Τόμας θέλει να μείνει στην Άρσεναλ. Μη με ρωτήσετε τίποτα άλλο, δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο», δήλωσε σχετικά.

Πηγή: katimagiko.gr