Τελικά το θαύμα έγινε. Και το «θαύμα» ακούει στο όνομα του Νταβίντ Φουστέρ. Ο προερχόμενος από θλάση και γαστρεντερίτιδα Ισπανός άσος έβγαλε σήμερα όλο το πρόγραμμα και ο Βαλβέρδε τον πήρε στην αποστολή. Βέβαια, για να πάρει φανέλα βασικού είναι κομματάκι δύσκολο. Όμως, για να τον πήρε ο Βαλβέρδε στη 18άδα, πάει να πει ότι μπορεί να βοηθήσει έστω στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι 18 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Ο Ορμπάιθ που χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, τελικά προπονήθηκε σήμερα και έτσι αναμένεται να ξεκινήσει κιόλας στο ματς.

Αντίθετα ο Γέστε παρότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο η αποθεραπεία του (πήγε μαζί με τον Φουστέρ για εξετάσεις στο Μετροπόλιταν και βγήκαν καθαρές), έμεινε εκτός 18άδας.

Όσον αφορά στην κατάρτιση της ενδεκάδας, ο Βαλβέρδε σίγουρα δεν φαίνεται να έχει καταλήξει. Στη συνέντευξη Τύπου άφησε να εννοηθεί ότι θα χρησιμοποιήσει τους Ορμπάιθ, Μοντέστο και Μανιάτη στον άξονα.

Λογικά αναμένουμε αύριο ένα σχήμα με τον Μέγερι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μαρκάνο.

Η τριάδα στον άξονα αναμένεται να είναι οι Ορμπάιθ, Μοντέστο και Μανιάτης, οι δύο στις πτέρυγες ο Μιραλάς και ο Χολέμπας και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ.

* Οι Φέισα και Ιμπαγάσα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

* Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Μόνχε, Χαβίτο, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30.


Πηγή: woop.gr