Αγωνιστικά πάει καλά, έπειτα από καιρό υπάρχει ικανοποιήση για τις επιδόσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς η ομάδα πηγαίνει από νίκη σε νίκη, τούτο όμως δεν σημαίνει πως τα προβλήματα έχουν εκλείψει και δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην ΑΕΚ.
Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι εδώ και καιρό, η στενότητα είναι δεδομένη και οι συζητήσεις για τον καινούργιο επενδυτή συνεχίζονται. Παρόλα αυτά, μέχρι να υπάρξει φως στο τούνελ και να φανούν οι προθέσεις του... αγνώστου ενδιαφερόμενου, κανένας δεν μπορεί να ποντάρει κάπου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας καλούνται να εξετάσουν την στάση τους από εδώ και πέρα, δηλαδή το πως θα κινηθούν, διότι τα χρέη προς εκείνους είναι μεγάλα και θα πρέπει να υπάρξει κάποια λύση. Ακόμη και στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες θα «ζυγίσουν» όλα τα δεδομένα και θα καταλήξουν στο αν, πότε και πώς θα αντιδράσουν.

Το δίλημμα έχει να κάνει με το αν θα αντιδράσουν τώρα τη στιγμή που η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή με κίνδυνο να διαταραχθεί η ηρεμία της ομάδας ή να κάνουν υπομονή, όπως τους έχει ζητηθεί από τη διοίκηση, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.
Η περίπτωση ακραίας αντίδρασης, όπως μαζικής προσφυγής ή αποχής από τις προπονήσεις θα πρέπει να αποκλειστεί, αφού οι ποδοσφαιριστές έχουν αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο που τους στηρίζει και την ιστορία της ομάδας που εκπροσωπούν.

Τι γίνεται στο ιδιοκτησιακό...


Από εκεί και πέρα, με αποστολή e-mail άρχισε ο έλεγχος στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Προτιμήθηκε να αποφευχθεί η παρουσία ορκωτών λογιστών στα γραφεία του συλλόγου και ο κίνδυνος «διαρροής» στοιχείων για την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου αγοραστή.
Στο μεταξύ, ο Σταύρος Αδαμίδης διατηρεί την επικοινωνία με τους Άγγλος μάνατζερ που εκπροσωπούν ξένες εταιρείες , οι οποίες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ.


Πηγή: woop.gr