Παρελθόν αποτελεί η υπόθεση της Arboris Capital για τον Παναθηναϊκό! Ο Δημήτρης Γόντικας έκανε γνωστό μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ πως η εταιρία, η οποία είχε προτείνει εύρεση μέσω εκείνης υποψήφιου επενδυτή, αποσύρθηκε με έγγραφο της. Επιπλέον, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» διέψευσε πως υπάρχει τρίτο ενδιαφέρον, ενώ δήλωσε άγνοια για πρόταση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη.

Σε ό,τι αφορά τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ενώ υποστήριξε πως ο Σαουδάραβας επενδυτής δεν έχει τηρήσει έως τώρα τους όρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα:

"Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και των διάφορων εκρεμμοτήτων. Από όσα γνωρίζουμε εμείς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σε ότι αφορά τη πρόταση έλευσης των Σαουδαράβων καθώς από όσο γνωρίζουμε δεν έχουν εκπληρωθεί οι όροι του μνημονίου που είχε υπογραφθεί.

Από εκεί και πέρα η πληροφόρηση μας απόν την Arboris είναι ότι απέσυρε το ενδιαφέρον της. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα και θα δούμε τι άλλο θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο. Στο μήνα που ήδη εξελίσσεται η ήδη προγραμματισμένη Α.Μ.Κ."

Είστε απαισιόδοξος δηλαδή;

"Απαισιόδοξo δεν είναι τίποτα ποτέ. Σας λέω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ήδη τρέχει μια αύξηση κεφαλαίου και υπάρχουν και άλλα θέματα που εξελίσσονται"

Η χρονιά μπορεί να βγει χωρίς άλλη οικονομική υποστήριξη;

"Η συζήτηση αυτή έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη είναι ενήμερα. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση, πάντοτε αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα αυτά. Τα είχαμε από το καλοκαίρι. Νομίζαμε ότι η προθεσμία που θα χρειαζόμασταν κάποια χρήματα θα ήταν νωρίτερα αλλά "κλοτσώντας και σπρόχνοντας" και κάνοντας μια χρηματοοικονομική διαχείριση πιο σωστή έχουμε κάποιο χρόνο στην διάθεση μας".

Υπάρχει τρίτη πρόταση;

"Δεν έχω κάτι υπόψη μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξεταστεί κάτι που να είναι μη γραπτό. Δεν θα εξεταστεί τίποτα που δεν θα είναι γραπτό".

Υπάρχει οριστική απόσυρση της Arboris;

"Υπάρχει έγγραφο. Αλλιώς δεν θα σας μίλαγα. Νομίζω ότι είναι οριστική η απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον συγκεκριμένο ενδιαφερόμενο που είχαν".

Έχετε κάποιο μήνυμα από τους άλλους μετόχους;

"Όχι μέχρι τώρα δεν είναι κάτι που να το γνωρίζω. Από εκεί και πέρα αυτά τα πράγματα είναι ανοιχτές διαδικασίες".

Η περίπτωση του Πρίγκιπα οδεύει προς ναυάγιο;

"Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό που γνωρίζω μέχρι σήμερα είναι ότι δεν έχουν εκπληρωθεί οι όροι και ως εκ τούτου και μεις δεν πήραμε απόφαση για σύγκλιση γενικής συνέλευσης".

Η πρόταση του κ. Μαυροκουκουλάκη συζητήθηκε στο Δ.Σ.;

"Με ρωτάτε να πω για κάτι το οποίο αγνοώ αν έχει γίνει και αγνοώ και το περιεχόμενο" .

Για το θέμα που είχε γραφτεί για συνάντηση με ποδοσφαιριστές και μειώσεις των συμβολαίων έχετε να μας πείτε κάτι;

"Το συγκεκριμένο θέμα είναι αστείο, Ουδέποτε έγινε συνάντηση και κουβέντα για αυτό".

Για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας;

"Το ζητούμενο είναι να διατηρήσουμε το αγωνιστικό προφίλ. Δεν το καταφέραμε την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτό είναι θέμα του προπονητή και των παικτών πρωτίστως και εκεί έχουμε εμπιστοσύνη θα τους στηρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο" .


Πηγή: woop.gr