Φαίνεται πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα τραβήξουν πολύ κουπί...ακόμη αγωνιώντας για το μέλλον της ομάδας τους. Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ ούτε σήμερα θα βάλει τα χρήματα σε τράπεζα του εξωτερικού και κατά συνέπεια δεν θα παρουσιαστεί κανένα έγγραφο πιστοποίησης.
Αυτό που θα συμβεί είναι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Βλάσση Τσάκα ότι θα παρουσιαστεί το χρονοδιάγραμμα κατάθεσης των χρημάτων αλλά και η ημερομηνία άφιξης των επίδοξων αγοραστών.

Καθώς η Άrboris αποτελεί παρελθόν και η κίνηση Μαυροκουκουλάκη περιμένει το πράσινο φως του Τζίγκερ και τις εξελίξεις με τον Σουλτάν , τα περιθώρια , οικονομικά και μη στενεύουν για τον Παναθηναϊκό. Άλλη λύση, πάντως, δεν υπάρχει στον ορίζοντα.
Η πλευρά Τσάκα, ισχυρίζεται πως παρά την μέχρι τώρα καθυστέρηση το ζήτημα θα έχει αίσιο τέλος και παρά τις κραυγές αντίδρασης ο ίδιος δείχνει υπέρμετρα αισιόδοξος. Πλέον, ο Σουλτάν παίζει μόνος του. Αν συνεχίσει έτσι το θέμα τότε μπορεί να πάμε και μέχρι Ιανουάριο . Δύσκολο μεν αλλά καλό είναι να υπάρξει υπομονή, καθώς δεν υπάρχει άλλη πρόταση.
Το αισιόδοξο στην όλη ιστορία είναι πως η πλευρά Τζίγκερ δεν κλείνει το θέμα με ότι αυτό συνεπάγεται. την ίδια ώρα αναμένεται η αλλγή του νόμου όπως προανήγγειλε ο Υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού , Παύλος Γερουλάνος.


Πηγή: woop.gr